Michael Fogelbergs historia

Över 25 års erfarenhet inom Innovativ teknik och revolutionerande lagringskoncept

Michael Fogelberg är en svensk företagsledare och entreprenör, född och uppvuxen i Sverige. Han beslutade sig för att utvidga sina horisonter och sökte sig till USA för att vidareutbilda sig. Michael antogs vid Seattle University, där han fördjupade sig inom ämnen som Finance och International Business. Efter flera år av flitigt arbete och engagemang tog han examen med en kandidatexamen.

Som många ambitiösa individer kände Michael en vilja att utforska och expandera sina kunskaper och färdigheter på internationell nivå. Det var därför han beslutade sig för att ta nästa steg i sin utbildning och flyttade till Bryssel, Belgien sommaren 1992. Denna kosmopolitiska stad erbjöd en perfekt miljö för Michael att utforska nya möjligheter och ge vika för sin entreprenörsanda.

Från vision till verklighet

Det var i Bryssel som Michaels entreprenörsresa verkligen tog fart. Med sin passion för affärer och en önskan att erbjuda innovativa lösningar till samhället, grundade han flera framgångsrika företag inom self storage-branschen. SelStor, 24Storage och Storeinn är bara några exempel på Michaels banbrytande företagsprojekt.

Michaels entreprenörssjäl och passion för innovation har inte bara bidragit till hans egna framgångar utan också haft en positiv inverkan på self storage-branschen som helhet. Hans företag har blivit förebilder för andra att följa och har inspirerat en ny generation av entreprenörer att söka sig till denna spännande bransch.

SelStor

SelStor var ett av de första företagen som Michael grundade. Genom att identifiera en ökande efterfrågan på lagringsutrymme och en brist på tillgängliga alternativ, utvecklade han en visionär affärsmodell för att tillgodose detta behov. SelStor erbjöd kunderna bekväm och säker lagring för deras tillhörigheter. Med framgångarna från SelStor blev Michael inspirerad att utforska nya möjligheter inom self storage-sektorn.

24Storage

24Storage blev nästa steg på Michaels entreprenörsresa. Genom att använda modern teknik och innovativa metoder förbättrade han kundupplevelsen och gjorde lagringsprocessen ännu smidigare och mer effektiv. Genom att erbjuda intuitiva onlinebokningar och tillgänglighet dygnet runt tog 24Storage branschen till nya höjder.

Storeinn

Storeinn var ett av Michaels senaste företagsprojekt. Genom att bygga på tidigare erfarenheter och insikter tog han ännu ett steg framåt i sin strävan att erbjuda de bästa lösningarna inom self storage-branschen. Med fokus på kundservice och anpassningsbarhet blev Storeinn snabbt en framgång och fortsatte att förändra sättet på vilket människor lagrar sina ägodelar.