24Storage

Hösten 2014 hade entreprenören Michael Fogelberg en vision om att starta ett nytt företag, ett företag som skulle revolutionera lagringsbranschen. Med detta mål i sikte grundade han det banbrytande företaget 24Storage.

Inspirerat av de pågående globala makrotrenderna inom digitalisering och urbanisering, utvecklade 24Storage en unik affärsidé som skulle förändra hur människor tänkte på och använde lagringstjänster.

Oavbrutet Engagemang

Michael Fogelberg, grundaren av 24Storage, har visat ett oavbrutet engagemang för företagets framgång ända sedan starten. Även om han lämnade sin operativa roll inom företaget under våren 2018, förblev han en betydande aktieägare och fortsatte att vara en strategisk röst i företagets utveckling. Hans vision och insikter har varit avgörande för att forma 24Storage till det innovativa företag det är idag.

Börsnotering som Bevis på Framgång

Efter flera år av framgång och tillväxt noterades 24Storage på börsen i december 2019. Detta var en milstolpe som inte bara visade på företagets styrka, utan också på dess framtida potential och fortsatta tillväxt. Börsnoteringen stärkte 24Storages ställning som ett framgångsrikt företag och positionerade dem väl för att fortsätta revolutionera lagringsindustrin.

25 Anläggningar Spridda över Hela Sverige

Idag kan man hitta inte mindre än 25 24Storage-anläggningar runt om i Sverige. Deras breda nätverk av moderna och säkra lagringsfaciliteter har gjort dem till det självklara valet för människor som behöver extra utrymme för att förvara sina ägodelar. Oavsett om det är privatpersoner som behöver temporärt förvaringsutrymme under en flytt eller företag som behöver en flexibel lösning för sin verksamhet, erbjuder 24Storage pålitliga och innovativa lagringsalternativ.

Revolutionerade branschen med högteknologiska lösningar

24Storage tog sin plats på marknaden och växte snabbt till att bli ett framgångsrikt företag. Genom att kombinera den senaste högteknologiska innovationen med en djup förståelse för kundernas behov, erbjöd 24Storage en helt ny upplevelse av lagring. Genom att erbjuda smidiga och användarvänliga digitala lösningar, tog företaget bort de traditionella hinder och besvär som tidigare var förknippade med att hyra utrymme för lagring.

Idag fortsätter de att vara en pionjär inom lagringsindustrin och strävar alltid efter att möta och överträffa kundernas förväntningar. Med sin starka grund och enastående framgångssaga ser framtiden lovande ut för 24Storage när de fortsätter att utöka sin närvaro och erbjuda banbrytande lagringstjänster i Sverige och kanske även internationellt.