SelStor

Michael Fogelberg återvände till Sverige år 2006 och bosatte sig i Stockholm. Driven av sin entreprenörsanda och sin starka önskan att tillhandahålla praktiska lösningar för människor i behov av lagringsutrymme, beslutade han sig för att grunda sitt eget företag inom self storage-branschen. Det var så SelStor AB föddes.

Under de kommande åren ägnade Michael Fogelberg sig åt att bygga upp SelStor och skapa en stark närvaro i Stockholm och dess omgivningar. Med tio imponerande anläggningar som stod som monument över hans hårda arbete och engagemang, blev SelStor snabbt en välkänd och pålitlig partner för dem som behövde säkert och bekvämt förvaringsutrymme.

Självförvaring i Stockholm

Michael Fogelbergs arbete inom self storage-branschen har inte bara lett till framgång för honom personligen, utan har också bidragit till att göra självförvaringsalternativet mer tillgängligt och bekvämt för människor i Stockholm. Genom att skapa SelStor och bygga upp en stark närvaro i staden har han gjort det möjligt för människor att ha en pålitlig lösning för sina lagringsbehov. Hans insatser står som inspiration för andra entreprenörer som strävar efter att göra positiv förändring i samhället.

Strategisk försäljning till Pelican Self Storage

Efter att ha etablerat SelStor som en ledande aktör inom self storage-branschen tog Michael Fogelberg det strategiska beslutet att sälja företaget till Pelican Self Storage Skandinavien i december 2012. Genom denna affär bevisade han sin förmåga att fatta välgrundade affärsbeslut och säkra företagets framtid. Michael fortsatte att arbeta inom SelStor under en tid för att säkerställa en smidig övergång och upprätthålla företagets värderingar och servicekvalitet.

En framgångsrik övergång och utforskning av nya möjligheter

Efter att ha arbetat tillsammans med det nya ägarkonsortiet och säkerställt en smidig övergång för SelStor, bestämde sig Michael Fogelberg på hösten 2013 att vidareutveckla sin karriär och utforska nya möjligheter. Genom att ha framgångsrikt etablerat SelStor som en betydande aktör inom self storage-branschen kände han sig redo att ta på sig nya utmaningar och expandera sina kunskaper och erfarenheter inom affärsområdet.

Det var en spännande tid för Michael Fogelberg när han stod inför möjligheten att utforska nya horisonter inom self storage-branschen. Med en gedigen bakgrund inom företaget SelStor och en stark kunskapsbas inom lagring och logistik visste han att det fanns obegränsade möjligheter att utforska. Hans entreprenörsanda drev honom att söka efter innovativa sätt att förbättra branschen och erbjuda ännu bättre lösningar för människor i behov av lagringsutrymme.